Announcement

Collapse
No announcement yet.

Player portabil, optiuni

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  In ce sens este slab sunetul acelui X5? Eu am ascultat doar modelul X5 Mk2, pe acesta nou n-am avut inca ocazia, dar imi imaginez ca este cel putin la fel de bun. Mie personal mi s-a parut un produs foarte bun calitativ.

  Ce anume te nemultumeste la sunetul acestui player?

  Comment


  • #47
   Intamplator pe headfi am citit pareri ca x5 2 e cel mai bun player de la fiio, probabil raportat la pret. Pe de alta parte multi se declara multumiti de x5iii.
   Sunt cunoscute multitudinea de probleme software, incetineala cu care se misca, wifi slab, raspunsul intarziat al ecranului. Dar as fi trecut peste ele daca sunetul ar fi mai pe placul meu. Tine si de gust dar comparand cu ce playere mai am mi se pare ca are un sunet strans si cam sec, iar detaliile parca nu sunt la nivelul asteptarilor. Nu am incercat iesirea balansata totusi. Probabil e mai buna.

   Comment


   • #48
    Amplificatorul de casti din X5 III este net mai bun decat cel din LG V20/V30, nu exista termen de comparatie. Toate masuratorile inclina clar balanta in favoarea lui X5 III, nu exista nici un parametru la care LG-ul sa fie mai bun.

    Din punct de vedere tonal este mai subiectiva problema, sunt unii care prefera X5 III in loc de X7 Mk2, altii zic ca X7 e net mai bun etc. Pana la urma e bine ca fiecare sa aleaga cu urechea proprie.

    Pe iesirea balansata X5 III ajunge 740mw la 32ohmi, absolut enorm dupa orice criteriu posibil.

    Attached Files

    Comment


    • #49
     Fiio X5 mk3 nu mi s-a parut mare smecherie ca sunet fata de batranul meu MK1, chiar mi s-a parut ca suna cam in acelasi stil, MK1 oferind cam 90% din ce poate MK3 ca sunet dpmdv. X7 MK2/iDSD Micro sunt alta mancare de peste dpmdv. Intr-adevar, pentru gusturile mele, s-ar putea X5 mk2 sa fie best bang for the buck in materie de DAP-uri Fiio pana la ora actuala, MK3 a mers in alta directie ca sunet si vine cu avantaje pe alte parti: android, wifi, streaming, iesire balansata etc.
     Cat despre putere, V20 e sub X5 mk3 ca voltaj.
     Last edited by H_O_N_D_A; 06-05-2018, 02:25 PM.

     Comment


     • #50
      Vreau sa folosesc un DAP pe usb DAC. Laptop-DAC-amplificator pe line aut. Problema este ca in momentul conectarii la laptop prin usb,Dap-ul (un CAyin N6) se incarca de la laptop,consumand bateria acestuia rapid. Exista vreo posibilitate de a face dap-ul sa nu se mai alimenteze?

      Comment


      • #51
       Un ifi nano daca il pornesti inainte sa il conectezi la sursa merge pe bateria lui, poate e aceeasi treaba. Deci on la device, apoi plug cable. Just sayin'.

       Comment


       • #52
        Originally posted by edlund View Post
        Un ifi nano daca il pornesti inainte sa il conectezi la sursa merge pe bateria lui, poate e aceeasi treaba. Deci on la device, apoi plug cable. Just sayin'.
        Nu merge

        Comment


        • #53
         Fa-ti cablu USB custom, adica cioparteste un cablu micro-usb si taie-i unul din firele de alimentare, cred ca o sa mearga.

         Comment


         • #54
          M-am gandit si eu la asta. Intrebarea este ce cablu trebuie distrus ca unul singur transporta curent, restul sunt pentru date. Daca gresesti, arunci cablul la gunoi.

          Comment

          Working...
          X