Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crypto World - Discutii generale despre cryptocurrencies

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Chiar daca sunt in momentul asta intr-o situatie mai dificila financiar, am reusit sa mai cumpar 77 OMG cu ''pocket money''
  Desi bear market-ul continua si probabil o sa ajunga la sub 77 Miliarde USD pana in Martie 2019 (decat daca printr-o minune incepe toata piata crypto sa se indrepte incepand de acum), raman pe OMG fixat. Pacat ca nu mai am bani disponibili, ca m-as mai fi aruncat pana la noul target de 2000 OMG.
  Deabia in Februarie 2019 o sa incep sa mai am bani - vedem pe unde ajunge OMG si toata piata crypto pana atunci - poate reusesc sa ajung la 2000 OMG

  Cei de la OmiseGO desi au ratat ultimul milestone, se misca totusi ''incet si sigur'' - va pun mai jos link-ul de pe GitHub cu progresul pentru Plasma External Testnet, dupa care urmeaza faza de Power of Authority (POA) unde OmiseGo au promis ca orice profit generat de sitemul lor de plati, va fi folosit pentru a cumpara si arde permanent Token-uri OMG, astfel vor reduce numarul disponibil de token-uri din lume, care in mod direct va mari valoarea per Token.
  Asteptam

  https://github.com/buildOMG/tracker/projects/1


  Last edited by azazell86; 12-19-2018, 11:16 AM.

  Comment


  • Că veni vorba de OMG și de milestone-ul ratat, nu m-ar deranja sa ramana la prețul asta vreo 6 luni, să mai adun vreo câteva (câteva mii, dacă s-ar putea😂). A...era să uit. Azi a apărut și pe Coinbase.

   Comment

   Working...
   X