Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crypto World - Discutii generale despre cryptocurrencies

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Crypto World - Discutii generale despre cryptocurrencies

  Am creat acest thread pentru a mentine discutia legata de cryptocurrencies - Technical Analysis, Bulls & Bears, estimari de pret, DEX-uri, Proof of Work, Proof of Stake, Proof of Authority, ICO-uri si potentialul real al Block-chain-ului aplicat in lumea reala.
  Last edited by azazell86; 05-14-2018, 08:11 AM.

 • #2
  Salut!(test)

  multumim pt. initiativa, eu am mai folosit si Telegram, era ok si ala, bun si asta pana la urma.
  Last edited by TFF; 05-14-2018, 10:41 AM. Reason: Multumire😂🤪

  Comment


  • #3
   A transferat cineva de pe Revolut pe Coinbase pana acum? Preturile par mai bune decat pe Coinflux.

   Comment


   • #4
    reporting for duties, ca sa am notificarile ca pe CG

    Comment


    • #5
     Eu am folosit doar Cont IBAN in RON de la ING Bank -> Transfer Revolut de RON instant -> Exchange pe Revolut in EURO -> Transfer EURO de pe Revolut pe Coinflux -> Achizitie ETH cu EURO in momentul in care ajung in Wallet-ul meu digital de pe Coinflux -> Transfer ETH de pe Coinflux pe Binance -> Achizitie de OMG cu ETH -> Transfer de pe Binance pe adresa mea locala de ETH la care am access printr-un Ledger Nano S.
     Acum ca enunt pasii, imi dau seama ca pare destul de complicat - dar totul se rezolva in maxim 1 ora.

     Comment


     • #6
      CG in the house

      On-topic : hai cu OMG la 10 sa mai facem niste shopping .

      Si in alta ordine de idei , doamne ce timp de asteptare e acum pe coinflux - mistertango , am virat din ING spre coinflux vineri si deabia acum 10 min au intrat .

      Comment


      • #7
       OMG fix pe toate TA-urile pregatite acum este intr-un punct critic - aici la 13 USD are potentialul de pivot ori in sus ori in jos destul de drastic. Tinand cont ca inca suntem intr-un bear market, presupun ca o sa continue declinul catre 10 USD sau sub 10 USD - dar sunt super anxios legat de asta. Atat de anxios sunt incat am mai cumparat 20 de OMG de pe Binance in dimineata asta. Daca mai pica sub 13 USD, voi mai cumpara un set cand ajunge la 10 USD - dar daca urca, am facut o decizie buna si am citit TA-ul corespunzator si am cumparat fix de la fund. Daca ar avea astia de la Omise motivatia sa mai arunce cate o veste, ca sunt multe puse la copt - ca vor cumpara EtherDelta, ca lucreaza la DEX, ca au facut progress cu PLASMA, ca fac HardFork-ul cu cei de la Cosmos, ca vor intra in Beta comercial cu Wallet SDK-ul lor, ca lucreaza oficial cu o tara sau cu o banca mare in mod exclusiv. Multe posibilitati - dar tac malc. Asta e - vom urma Mileston-urile mentionate de ei in Roadmap si astept cu interes Iulie-August 2018 Mai ales August cred ca va fi fenomenal

       Comment


       • gabrielCrypto
        gabrielCrypto commented
        Editing a comment
        Azazell, in loc sa tot cumperi cu cash OMG, nu mai bine tii monezile intr-un exchange si le short-ezi dupa fiecare boom ? Deocamdata OMG ul are un nivel foarte puternic de rezistenta la $20. Daca mai ajung acolo, nu ezita se le vinzi + recumparare la loc. Eu unul nu as mai intra nici macar cu 1$ in crypto, avand in vedere cat poti castiga din volatilitate.

      • #8
       Salutare!CG in the house!

       Comment


       • #9
        Salut Azazell! V-am urmarit pe Computer Games. I'm in the house

        Comment


        • #10
         Hai ca incet incet se umple thread-ul Vad ca noua mea dragoste LOOM Network sta foarte bine in lista. Daca mai aveam niste bani as fii cumparat 1500 LOOM
         Deasemenea pe adresa mea unde imi tin OMG-ii acum imi arata valoarea initiala care a intrat pe adresa si valoarea actuala. Eu am vandut 500 POLY ca sa-mi cumpar OMG, dupa care valoarea POLY sa injumatatit si ma simteam foarte destept ca m-am orientat cu banii pe OMG - numai ca acum ca OMG a stagnat de 9 luni cam pe la acceiasi valoare, POLY incepe sa prinda din valoarea pierduta.

         Sunt atatea vesti bune care ar lansa OMG foarte usor la 30 USD, dar uite ca nu anunta nimic pe moment - chiar nu le pasa de pret, nu fac hype decat atunci cand lanseaza direct ceva. Ma astept la niste spike-uri in sus la inceputul lunii Iunie dupa care un picaj fix la sfarsitul lunii Iunie
         Last edited by azazell86; 05-15-2018, 08:03 AM.

         Comment


         • #11
          Salutare! Am venit sa semnez si eu condica.
          Ramane cum am stabilit, +100k Euro target-ul pe anul asta. 80% il ating .

          PS: plug-in pentru Tapatalk avem? Daca nu se poate activa?

          Comment


          • #12
           hai ca m-am alaturat si eu aici. Sunt mihai.alexandru de pe CG. Eu n-am vandut nimic si raman in continuare pe OMG, WAN si VEN si niste infuzii de MAN, ELEC si XLM.

           Comment


           • #13
            Bine v-am găsit, cum cumpăr și eu niște zrx că tot a mai scăzut ?
            Last edited by dr_dumi; 05-16-2018, 05:25 AM.

            Comment


            • #14
             Salutare!
             Sunt FlorinMihai de pe CG si sunt un criptomaniac.
             Bine v-am gasit!

             Comment


             • #15
              Salut, știe cineva cat este limita maximă pentru depuneri Ron prin sepa pe revolut ?.

              Comment

              Working...
              X